• radioaalsmeer.nl

Radio Aalsmeer in de Kerstvakantie

AALSMEER In de Kerstvakantie heeft een aantal programmamakers van Radio Aalsmeer vrij en zullen er of herhalingen uitgezonden worden of zal er gezellige non-stop muziek te horen zijn op de lokale radiozender.

Dat geldt bijvoorbeeld voor het Vrijdagavondcafé en het jeugdprogramma Young Ones. Maar uiteraard zijn er ook vrijwilligers die wel achter de knoppen in de radiostudio gaan zitten de komende periode en iedere dag weer leuke programma's maken.

DOOR DE MANGEL Zus en broer Mylène en Elbert Huijts ontvingen maandag 23 december de 278e gast: Marjanne Roodenburg. Je zou kunnen zeggen dat de cirkel rond is, want de allereerste gast in 'Door de Mangel' was haar man Gertjan van der Hoeven. Marjanne noemde zichzelf positief, ondernemend en ongeduldig. Zij werkte jaren als leerkracht in het basisonderwijs, maar coacht nu kinderen op school en in haar eigen praktijk 'Zing je Eigen Lied'. In april was zij een week op Lesbos om het ontbijt te verzorgen in het vluchtelingenkamp Kara Tepe. "Samen met andere Aalsmeerders vormden we een team en hebben we ook de financiën geregeld. Fijn dat ik ze zo nog een keer kan bedanken", vertelde de kindercoach.

MARIJE KLAASSEN Zoals gebruikelijk heeft ook Marjanne een volgende gast aangedragen. De 279e en laatste Aalsmeerder van 2019 die aanschuift in de studio is Marije Klaassen. Zij is de nieuwe adjunct- directeur van de Oosteinderschool. "Ze is jong, enthousiast, weet waar ze het over heeft en heeft een hele positieve instelling", aldus Roodenburg. Ze wil graag weten wat Marije doet naast haar werk en hoe ze zo positief kan blijven binnen het onderwijs.
Het antwoord op deze vragen en nog veel meer, hoor je maandag 30 december vanaf 19.00 uur. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor Marije mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

RADIO AALSMEER OP TELEVISIE Een leuke mix van lokaal nieuws, een uitgebreide agenda, het weerbericht, live beelden vanaf de poel, (nostalgische) foto's, het komt allemaal voorbij. Te bekijken via kanaal 12 van Caiway, kanaal 1389 van KPN/XS4ALL/Telfort of radioaalsmeer.nl/tv. Frequenties en terugluisteren
Radio Aalsmeer is de lokale omroep van Aalsmeer en omgeving. De omroep is te beluisteren via 105.9 FM in de ether, 99.0 FM op de kabel, digitaal radiokanaal 868 (Caiway) en via radioaalsmeer.nl. Elke dag brengt Radio Aalsmeer informatieve en interessante programma's. In de nacht en doordeweeks overdag kunt u genieten van fijne non-stop muziek.

UITZENDING GEMIST Surf naar radioaalsmeer.nl/uitzending-gemist.