• Sierteelt op Royal FloraHolland.

    Marcel Antonisse

Trade Fair Aalsmeer 6,7 en 8 november niet te bezoeken voor consumenten

AALSMEER De Trade Fair Aalsmeer vindt plaats op woensdag 6, donderdag 7 en vrijdag 8 november. Met 20.000 producten en 750 exposanten uit Europa, Afrika, Azië en Noord-Amerika is de Trade Fair Aalsmeer de internationale sierteeltbeurs met het grootste en diepste assortiment. Telers, veredelaars en handelaren presenteren noviteiten en hun unieke bloemen en planten.

Op woensdag 6 november vindt op de Trade Fair Aalsmeer ook de uitreiking plaats van de Greenovation Award. Deze award wordt voor de derde keer uitgereikt aan de beste duurzame product- of conceptintroductie van een Trade Fair Aalsmeer exposant.

Op vrijdag 8 november tussen 11.00 en 12.15 uur organiseren Glastuinbouw Nederland en Royal FloraHolland 'Trade Fair Focus' over duurzame sierteelt. Politici en ondernemers gaan dan in debat op zoek naar doorbraken op de dossiers 'Energie' en 'Gezonde teelt'.

De Trade Fair Aalsmeer is een initiatief van Royal FloraHolland en vindt plaats op de veillocatie Aalsmeer. De openingstijden zijn op woensdag van 9.00 uur tot 17.00 uur, donderdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 uur tot 15.00 uur. De Trade Fair Aalsmeer is niet toegankelijk voor consumenten.

Informatie is te vinden op www.tradefairaalsmeer.com.