• Mandy van der Zwaard

Piano Man Band in Bacchus

AALSMEER "Jullie zijn een heerlijk luisterend publiek." Zei zanger Daniël Roos afgelopen vrijdag 9 maart. De intieme setting van het Culturele Café Bacchus gaf een voorproefje van hoe het zal gaan klinken tijdens de theatertour die deze zomer van start gaat.

Mandy van der Zwaard

Bekende en minder bekende nummers van Elton John en Billy Joël werden enthousiast gebracht door deze bevlogen muzikanten. Zonder pruiken en glitter pakken, dat wel.

NIET TE HARD De band bestaande uit Daniel Roos (piano, lead vocal) Ross Frigge (gitaar, mondharmonica), Bas Lavooy (drums), Robin Bremer (bas) Mario de Dreu (keyboards) Jorik de Heij (saxofoon, percussie) wist zich te handhaven en te profileren op het kleine podium. De back vocals werden door alle bandleden gezongen.Voor de toeschouwers was de interactie van de heren onderling erg prettig om te zien.

Klassiekers als 'Your Song' 'Just the way you are' en uiteraard 'The Piano Man' ontbraken niet. Informatie over de theatertour staat op http://www.pianomanband.com

EIGEN WERK Roos was afgelopen februari in Bacchus met eigen repertoire, daarvan speelde hij nu. Big City (Small Town Blues) van de CD 'Catching Waves'. Het nummer werd goed ontvangen.

BACCHUS Cultureel Café Bacchus heeft elke vrijdag en zaterdagavond een programma. Variërend van literair tot films. Bacchus is bij uitstek geschikt om te genieten in een kleine setting van vaak gerenommeerde artiesten. Regelmatig is de toegang vrij en de gift naar eigen inzicht. Bacchus wordt gerund door vrijwilligers die zich al meer dan twintig jaar inzetten om de culturele beleving te behouden. Meer informatie? http://www.cultureelcafebacchus.nl