• Toneelvereniging Kudelstaart

Circusfamilie gesignaleerd in Kudelstaart

KUDELSTAART De Toneelvereniging houdt vrijdag 15 november om 20.15 uur in het Dorpshuis een feestelijke première van de circusvoorstelling Jotipemo. De zaal gaat open om 19.30 uur. In de pauze is er een verloting.

Zijn zij u ook al opgevallen? Die vreemde figuren in Kudelstaart? Onlangs waren omstanders in rep en roep bij het aangezicht van de ietwat asociale circusfamilie die met hun markante pipowagen bij het Dorpshuis geparkeerd stond. Het zal alles te maken hebben met de Kudelstaartse revue die de toneelvereniging al maanden aan het voorbereiden is. Zij beloven de bezoekers te trakteren op een heus circus met wilde dieren, lenige acrobaten, een kanon act, waterspektakel en onhandige clowns. Scenes in de circuspiste worden afgewisseld met een vrolijk gezongen noot en swingende dansacts van enthousiaste jonge meiden. Maar dat niet alles zo geweldig verloopt blijkt wel uit de ziekenhuisscènes, boze buurtbewoners en de twee oude heren Van Vliet en van Putten die er het zijne van denken. Ook de heren Roy en Justin Huiskens, Nederlands bekroonde Aalsmeerse illusionistenduo geven acte de présance

VERRASSING Op vrijdag 15 november is de Grande Opening van dit doldwaze circusavontuur. Om de première extra feestelijk te maken ontvangen de gasten die avond een smakelijke verrassing die past bij een avondje circus. Ook wordt de revue voor gespeeld op vrijdag 22, zaterdag 23, vrijdag 29 en zaterdag 30 november. In totaal zal de revue zeven keer worden opgevoerd. Er wordt ook opgetreden voor de OVAK en Ondernemersvereniging Kudelstaart, dit zijn echter besloten bijeenkomsten. 


KAARTEN Toegangsbewijzen zijn beschikbaar bij Gall & Gall in Kudelstaart en Bakkerij Vooges in de Zijdstraat van Aalsmeer. Het niet mogelijk om te pinnen; gepaste betaling wordt op prijs gesteld. Kaarten kunnen ook online besteld worden via www.toneelverenigingkudelstaart.nl De kaarten kosten 12,50 euro.