• kicksfotos.nl

Geslaagde première circus Revue

KUDELSTAART In het Dorpshuis werd vrijdag voor het eerst 'Hooggeëerd Publiek' opgevoerd, de uit eigen pen gecreëerde revue van Toneelvereniging Kudelstaart.

Achter de schermen was er een gezonde spanning te voelen, zowel bij de nieuwelingen als de ervaren rotten die al heel wat keren op het podium gestaan hebben; een eerste uitvoering heeft altijd iets magisch om zich heen. Om de première een feestelijk tintje mee te geven werden de bezoekers getrakteerd op popcorn bij de ingang en stonden er kleurrijke ballonnen bij de entree. De geur zorgde voor het echte circusgevoel toen het doek eenmaal open ging en de spelers van alle kanten hun entree maakten.

Yvonne Janmaat en Susanne Schockman hadden de Facebook actie gewonnen met hun circusfoto waarbij er zelfs een olifant uit de circustent kwam. Beide dames waren deze eerste avond present en als VIP gast werden zij in de watten gelegd.

LOVENDE REACTIES NA AFLOOP De lach ging goed door de zaal en na afloop was het publiek erg enthousiast. Reacties als "wat een afwisselend stuk en daardoor vermakelijk om naar te kijken" of "wat leuk die jonge meiden van de nieuwe dansgroep die zo aanstekelijk danste" klonken er aan de bar. Ook was er lof over de technische hoogstandjes die er in verwerkt waren, en dat terwijl ook de technische staf pas voor het eerst achter de knoppen zat. Tevens zorgde het gastoptreden van illusionisten Roy en Justin Huiskens voor een groot applaus en vraagtekens in de ogen bij het publiek; "hoe doen zij dat toch?"

Alle puzzelstukjes vielen in elkaar en het plezier van de hele groep was merkbaar en zichtbaar. De groep kijkt er dan ook naar uit om ook de komende voorstellingen opnieuw voor het publiek te knallen. Ongetwijfeld zal elke avond weer anders vallen en beleefd worden, maar grote kans dat de toneelspelers en omstanders vleugels krijgen van alle lovende woorden en zodoende kunnen er wellicht nog nieuwe verrassingen uit de hoge hoed komen.

kaarten De circusvoorstelling wordt nog gespeeld op vrijdag 22, zaterdag 23, vrijdag 29 en zaterdag 30 november. Zolang de voorraad strekt zijn de toegangskaarten beschikbaar bij Gall&Gall in Kudelstaart en Bakkerij Vooges in de Zijdstraat van Aalsmeer. Helaas is het niet mogelijk om te pinnen; gepaste betaling wordt op prijs gesteld. Tevens kunt u ook online kaarten te bestellen via de site van de toneelvereniging www.toneelverenigingkudelstaart.nl Indien de avond nog niet helemaal is uitverkocht zullen de laatste kaarten aan de deur te verkrijgen zijn.
De prijs per toegangsbewijs is € 12,50. De zaal zal open gaan om 19.30 uur en de voorstelling begint om 20.15 uur. In de pauze is er een verloting met prijzen.