• Eigen foto

Goochelbroers treden op tijdens revue in Kudelstaart

KUDELSTAART De Aalsmeerse goochelbroers Roy en Justin Huiskens geven een gastoptreden tijdens de revue van Toneelvereniging Kudelstaart. Dat heeft de vereniging zojuist bekendgemaakt. Kaarten voor de voorstellingen gaan vanaf 26 oktober in de verkoop. 

Ze hintten zelf al op een 'spectaculaire verrassing van een professionele partij' en nu is bekend welke partij dat dan is. Niemand minder dan de Aalsmeerse goochelbroers Roy en Justin Huiskens treden op tijdens de revue van de Toneelvereniging Kudelstaart. De repetities voor de revue zijn inmiddels al in volle gang en de spelers worden tijdens hun optredens dus ondersteund door het illusionisme van de broers Huiskens. Zij werden onlangs nog uitgeroepen tot Nederlands kampioen. 

VERKOOPADRESSEN De kaartverkoop begint zaterdag 26 oktober van 11.00 uur tot 13.00 uur in het Dorpshuis te Kudelstaart. Vanaf maandag 28 oktober zijn de kaarten beschikbaar bij de gebruikelijke verkoopadressen: Gall&Gall in Kudelstaart en Bakkerij Vooges in de Zijdstraat (Aalsmeer). Helaas is het niet mogelijk om te pinnen; gepaste betaling wordt op prijs gesteld.

Nieuw dit jaar is dat er vanaf maandag 28 oktober ook online kaarten te bestellen zijn via Toneelverenigingkudelstaart.nl. Kaarten kosten 12,50 euro. Er zijn in totaal vijf voorstellingen in november, de grote opening is de 15de.