• Robbert-Jan van Duijn kreeg van de raadsleden een kunstwerk met de toren van de kerk uit de Kanaalstraat als afscheidscadeau.

    Truus Oudendijk
  • Marlon van Diemen wordt door fractievoorzitter Dirk van Willigen gefeliciteerd met haar benoeming als raadslid voor het CDA.

    Truus Oudendijk
  • Dirk van Willegen feliciteert Bart Kabout met zijn benoeming als wethouder.

    Truus Oudendijk

Van Duijn neemt afscheid; Kabout wordt wethouder, Van Diemen raadslid

AALSMEER Doordat wethouder Robbert-Jan van Duijn burgemeester van Nieuwkoop wordt, zijn er wat verschuivingen ontstaan in politiek Aalsmeer. Donderdag stemde de raad over de benoeming van CDA-er Bart Kabout als wethouder. Hij is hierna gelijk beëdigd. 

Door de benoeming van Bart Kabout, die voorheen raadslid was, kwam er een zetel vrij in de fractie van het CDA. Marlon van Diemen is vervolgens in de raadsvergadering geïnstalleerd tot nieuw lid van de raad. 

AFSCHEID Donderdagavond stond burgemeester Gido Oude Kotte in de raadsvergadering nog even stil bij de laatste raadsvergadering van wethouder Robbert-Jan van Duijn in Aalsmeer. Hij kreeg als afscheidscadeau een kunstwerk met de toren van de kerk uit de Kanaalstraat. Ook kreeg de vertrekkend wethouder een staande ovatie van de gemeenteraad.