• Visit Aalsmeer/Joyce Goverde

Nieuw boekje en plattegrond met hoogtepunten van Aalsmeer

AALSMEER Voor ondernemers in Aalsmeer die wel eens klanten over de vloer krijgen die graag een kaart van Aalsmeer willen, of tips over leuke bezienswaardigheden en activiteiten zoeken, heeft Visit Aalsmeer iets nieuws: een boekje met plattegrond. 

Het Fort Kudelstaart, de Watertoren en natuurlijk bloemenveiling Royal Flora Holland. Of activiteiten als sloepverhuur of de Westeinder Rondvaart. Het zijn slechts enkele van de tips die te vinden zijn op de nieuwe plattegrond en het bijbehorende boekje die Visit Aalsmeer heeft gemaakt.

HOOGTEPUNTEN In totaal staan er twintig hoogtepunten van Aalsmeer op, en de begeleidende tekst bij de eerste tien is zowel in het Nederlands als het Engels opgesteld. Wel zo makkelijk voor buitenlandse toeristen natuurlijk. Voor de bezoekers die varend Aalsmeer komen bezoeken, zijn de openbare aanlegplaatsen en eilanden ook nog meegenomen. 

'Het Visit Aalsmeer-boekje is misschien wel een van de meest Instagramable boekjes van Nederland', schrijft Visit Aalsmeer op haar eigen website. 'De meeste foto's zijn namelijk gemaakt door Instagramfotografen, bloggers, inwoners en bezoekers aan Aalsmeer. Deze foto's zijn door hen gedeeld op Instagram en wij zijn heel blij deze te mogen gebruiken.'

UITDELEN Ondernemers die het boekje willen uitdelen, kunnen deze ophalen bij de gemeente. Vragen kunnen naar visitaalsmeer@aalsmeer.nl. Kijk hier voor meer informatie.