• Team Sportservice

Sportieve kerstvakantie met CombiFun Sport en Spel

AALSMEER Alle kinderen van vier tot en met twaalf jaar zijn op woensdag 2 januari van 10.00 tot 12.30 uur welkom voor een sportieve ochtend in Aalsmeer. Sporthal De Waterlelie wordt omgetoverd tot CombiFun Sport- en Spelinstuif om te spelen, springen, klauteren en rennen. Ook opent Wethouder sport Robbert-Jan van Duijn feestelijk het nieuwe kantoor van Team Sportservice Aalsmeer in De Waterlelie van ESA.

De CombiFun Sport- en Spelinstuif belooft een sportieve en gezellige ochtend te worden. Naast diverse leuke sportactiviteiten is er ook een workshop Pimp je Water, waarbij de kinderen ingrediënten zoals aardbei en basilicum toevoegen aan hun bidon of bekertje. Zo wordt water drinken nog leuker! Om 11.00 uur overhandigt wethouder sport Robbert-Jan van Duijn de sleutel van het nieuwe kantoor van Team Sportservice Aalsmeer, die per 2 januari 2019 in samenwerking met ESA intrek neemt in De Waterlelie.

INSTUIF EN ZWEMMEN Naast de sportinstuif is het zwembad geopend voor vrijzwemmen tot 15.30 uur. Deelname aan de instuif bedraagt 4 euro, begeleiders mogen gratis mee. Een combi-ticket voor instuif en zwemmen bedraagt 6 euro en daarmee mogen de kinderen die dag vrijzwemmen tussen 10.30 en 15.30 uur.
Inschrijven voor deze CombiFun Sport- en Spelinstuif is niet nodig. Kom gewoon langs en doe mee.
De sportochtend vindt plaats op woensdag 2 januari van 10.00 tot 12.30 uur in Sporthal De
Waterlelie, Dreef 7. Deze instuif is een initiatief van Exploitatie Sportaccommodatie Aalsmeer (ESA), Team Sportservice Aalsmeer en De Binding en wordt georganiseerd in het kader van Jongeren op Gezond Gewicht. Albert Heijn verzorgt de ingrediënten voor Pimp je Water.