• Google Streetview

De Aardbeienbrug wordt vervangen door een replica

AALSMEER De Aardbeienbrug aan de Uiterweg in Aalsmeer wordt vervangen door een replica. De werkzaamheden starten op vrijdag 23 september en zijn binnen zes maanden afgerond. De gemeente zegt 'te proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de belangen van bewoners, ondernemers en recreanten, maar overlast vanwege een dergelijk project in een drukke doodlopende weg valt nu niet helemaal te voorkomen'.

Om alle omwonenden en belangstellenden op de hoogte te houden van de ontwikkelingen over het project, is er een inloopavond georganiseerd op woensdag 4 september van 19.00 tot 21.00 uur in de Historische Tuin (Uiterweg 32). Medewerkers van de gemeente en aannemer H. v. Steenwijk b.v. zijn aanwezig om de werkzaamheden toe te lichten en uw vragen te beantwoorden.

Wie op de hoogte wil blijven kan dat doen door de 'BouwApp' gratis te downloaden in de appstore (Google, Apple of Windows). Ga naar "zoek project", zoek op "Project Replica Aardbeienbrug" en klik op "Toevoegen aan favorieten". Zo blijft u geïnformeerd over de actuele stand van zaken.

CONTACT Voor vragen kunnen inwoners terecht bij de projectleider van de gemeente, mevrouw R. Lankreijer te bereiken via 020 - 540 4911.