• Gemeente Aalsmeer

Vijf leden in de Orde van Oranje-Nassau

AALSMEER Burgemeester Jeroen Nobel heeft op donderdag 26 april, uit naam van de Koning, aan vijf Aalsmeerders de versierselen uitgereikt die behoren bij een Koninklijke Onderscheiding.

Tijdens deze Algemene Gelegenheid 2018 ofwel de 'Lintjesregen', die plaatsvond in de Burgerzaal van het gemeentehuis, zijn onderstaande Aalsmeerders gedecoreerd. Net als andere jaren was er veel belangstelling. De sfeer in het gemeentehuis was feestelijk en ontspannen.

Benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau werden de volgende personen.

Mevrouw M.F. Bakker-Brand (Rie) Mevrouw Bakker ontvangt deze onderscheiding voor haar activiteiten voor de Protestantse Gemeente Aalsmeer/Open Hof kerk en het Zorgcentrum Aelsmeer als secretaris van de cliëntenraad en de bibliotheek van het zorgcentrum.

De heer W. Eveleens (Willem) De heer Eveleens ontvangt deze onderscheiding voor zijn jarenlange activiteiten bij storingsdienst persoonsalarmering van Vita Amstelland en als instructeur voor nieuwe vrijwilligers.

De heer C. Knol (Cor) De heer Knol ontvangt deze onderscheiding voor zijn activiteiten bij de PvdA, afdeling Aalsmeer, de Toneelvereniging Kudelstaart, de Buurtvereniging Hornmeer en het Wijkoverleg Hornmeer.

De heer J. Kranenburg (Jaap) De heer Kranenburg ontvangt deze onderscheiding voor zijn activiteiten voor de Protestantse Gemeente Aalsmeer/Open Hof kerk en de Ondernemers Vereniging Aalsmeer en het bestuur MKB Amstelland.

De heer R.M. Teensma (Ruud) De heer Teensma ontvangt deze onderscheiding voor zijn activiteiten bij buurtschap Helpt Elkander en Stichting Kinderboerderij.

De gemeente wil niet onvermeld laten dat de heer Sjaak Kockelkorn ook een lintje zou ontvangen voor zijn activiteiten bij de storingsdienst persoonsalarmering van Vita Amstelland en de Protestantse Gemeente Aalsmeer/Open Hof kerk. Helaas is de heer Kockelkorn op 8 februari jl. overleden. Zijn familie heeft de oorkonde ontvangen die hoort bij de onderscheiding.