• VVD Aalsmeer - Kudelstaart
  • VVD Aalsmeer - Kudelstaart

VVD deelt Valentijnstaart uit aan Dirk Box en Ria Bouwman

AALSMEER Dirk Box en Ria Bouwman vkregen vrijdag een taart van de VVD. Statenfractielid Petra Kirch en de lokale fractie van de partij wilden Box en Bouwman zo in het zonnetje zetten voor hun vele werk voor de Stichting Dag van je Leven.

Jaarlijks reikt de fractie van VVD Aalsmeer - Kudelstaart rondom Valentijnsdag een taart uit aan echte doeners. Mensen die zich inzetten voor de lokale gemeenschap. Veelal mensen die naast hun drukke dagelijkse werkzaamheden ook vrijwilligerswerk verrichten. Dit jaar viel de eer te beurt aan een 'echtpaar' ondernemers. De taart werd dan ook uitgereikt in hun winkel, Total Copy Service, in Aalsmeer.

BEPERKING Uitgebreid werd er stilgestaan bij de Stichting Dag van je Leven. Box vertelde dat zij ooit zijn begonnen met een klein evenement met als doel mensen met een lichamelijke en/of een verstandelijke beperking in de regio Aalsmeer de dag van hun leven te bezorgen. Inmiddels is dit evenement enorm groot geworden in Aalsmeer en omgeving; honderden cliënten van Ons Tweede Thuis kunnen daarom jaarlijks genieten van een geweldige middag die wordt gehouden in de feesttent in Aalsmeer.

De activiteiten van de stichting gaan ook nog veel verder dan die mooie dag tijdens de feestweek. Zo wordt er jaarlijks een boottour gehouden op de Westeinderplassen. Bovendien heeft de stichting dit jaar een zogenaamde 'snoezelbus' geregeld, speciaal voor cliënten van Ons Tweede Thuis die niet meer in staat zijn om zelf te reizen. "Wat een leuke verrassing, dit had ik niet verwacht", aldus Box.

Meer informatie over de Stichting Dag van je Leven: www.dagvanjeleven.org.