• Politie.nl

Waar is Jakub Bialek uit Aalsmeer?

FACEBOOK De Aalsmeerse Pool Jakub Bialek is vermist. Op maandag 13 mei was naar het politiebureau in Aalsmeer gegaan om aangifte te doen van diefstal van zijn portemonnee en telefoons. Sindsdien is Jakub niet meer gezien. De politie doet via facebook een dramatische oproep. 

Jakub Bialek woont in Polen en verblijft zeer regelmatig in Nederland. Op maandag 13 mei was Jakub naar het politiebureau in Aalsmeer gegaan om aangifte te doen van diefstal van zijn portemonnee en telefoons. Sindsdien is Jakub niet meer gezien.

CONTACT Normaal gesproken heeft de familie van Jakub regelmatig telefonisch contact met hem, nu is dit voor het laatst op 11 mei geweest. Jakub droeg een zwarte spijkerbroek, Adidas sneakers een zwart vest met opdruk "4F" op de mouw, een blauwe baseballpet met wit Ralph Lauren logo en een blauwe zonnebril.

Gegevens: Jakub Bialek; Geboortedatum: 27-08-1996; leeftijd: 22; lengte: 171-175cm; Haarkleur: Donkerblond (kort); Oogkleur: Groen/blauw;

Heb je informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070. Tips kun je doorgeven via het online tipformulier (eventueel anoniem) of telefonisch: 085-0606225.