Werkzaamheden aan de Dreef en de Zwarteweg

AALSMEER De werkzaamheden aan de Dreef en de Zwarteweg vangen binnenkort aan. De komende week zijn er al wat voorbereidende werkzaamheden bij de rotonde.

De tijdelijke bouwweg op het voormalige VVA-terrein/bij FC Aalsmeer is bijna gereed voor gebruik. De bouwweg gaat ook gebruikt worden als omleidingsweg voor het verkeer Dreef /Zwarteweg. Dan vinden er namelijk onderhouds-werkzaamheden plaats ook aan de kabels en leidingen aan de Dreef en aan de rotonde Dreef/Zwarteweg. Hiervoor moet het verkeer omgeleid worden via de bouwweg over het VVA-terrein.

De in- en uitritten van de bouwweg komen aan de Dreef recht tegenover de Waterhoenstraat. Aan de Zwarteweg tussen de kruising N196/Zwarteweg en de inrit van de brandweer. Met bebording zal de omleiding worden aangegeven. De aannemer is Boogaard BV uit Nieuw Vennep, die ook al op het VVA-terrein aan de gang is.

De totale werkzaamheden zullen tot medio november gaan duren. De omleiding zal volgens de planning vanaf 4 september van kracht zijn. De buslijnen 172 en 340 van Connexxion rijden een aangepaste route. Kijk voor meer informatie de site van Connexxion voor verdere informatie.