Wethouders roepen inwoners op met goede ideeën te komen

AALSMEER Welke inwoners van de gemeente hebben goede ideeën om Aalsmeer (nog) beter te maken? Die vraag stelt de gemeente aan haar bewoners. Zij kunnen hun plannen online op een speciale website achterlaten, waarna mede-bewoners hierop weer kunnen reageren. 

Een prima idee van de gemeente, want inwoners zullen vast genoeg kunnen bedenken dat beter kan in de gemeente. En dat blijkt, want er zijn op het moment van schrijven al meer dan twintig ideeën geopperd. Van een wandelpromenade langs de Uiterweg tot een fitnessveld en van een groengordel in de nieuwe wijk Westeinderhage in Kudelstaart tot meer bloemen in de bermen.

NOG BETER Kortom: de inwoners van de gemeente Aalsmeer weten de website inmiddels al wel te vinden. Maar het kan nog beter, zo vinden wethouders Wilma Alink-Scheltema en Robert van Rijn. Daarom roepen ze middels een filmpje op het Youtube-kanaal van de gemeente nogmaals alle inwoners van de gemeente op met ideeën te komen.

Wie zijn of haar voorstel liever op papier inlevert, kan terecht bij de ideeënbussen bij de vestigingen van Albert Heijn en Jumbo. Ideeën inleveren kan nog tot 25 april. 

Bron: gemeente Aalsmeer