• davanti.nl

Zilveren jubileum Davanti

AALSMEER Van kinderkoor "De Lenteklokjes" naar "Het Aalsmeers Jeugdkoor", van Jeugdkoor naar "Meisjeskoor", en van meisjeskoor alweer een kwarteeuw geleden naar het meer passende "Vrouwenensemble Davanti". Een hele geschiedenis dus en een mooi zilveren jubileum!! Hoe kan een koor dit beter vieren dan zingend.
Op zaterdagavond 3 november wordt er tijdens een feestelijk jubileumconcert teruggeblikt op 25 jaar koorhistorie. Vele hoogtepunten passeren de revue zoals het meewerken aan "De Lichtemaankweker" op de Historische Tuin, deelname aan een TV programma, een optreden met een orkest uit Koerdistan en het korenfestival waar Davanti als "Beste Nederlandse klassieke vrouwenkoor" het podium afkwam.

Favoriete muziekstukken uit de afgelopen 25 jaar worden opgefrist en uitgevoerd. Maar… Davanti blijft ook bij de tijd en zal laten horen wat ze in 2018 te bieden heeft. A-Capella muziek zal, zoals gewoonlijk, de boventoon voeren maar er is ook begeleiding op de vleugel door Theo Griekspoor en op de hobo door Hans Zuidgeest. Ook kristallen glazen worden vóór de borrel ingezet als begeleiding…
Een muzikaal feest met het thema "Zilver", een compositie van muzikale herinneringen en toekomstmuziek, 25 jaar in woord, beeld en zang, een aanrader voor wie zich wil laten verassen door een muzikaal feestprogramma met beeld en verhalen.


CONCERT Het concert vindt plaats op zaterdag 3 november om 20:00 in de Open Hof Kerk in Aalsmeer. Toegangskaarten voor het jubileum concert kosten 12,50 Euro en voor kinderen t/m 12 jaar 5,00 Euro. Er zijn kaarten in de voorverkoop bij: Primera (Nieuw Oosteinde), Slijterij Wittebol (Ophelialaan), Het Boekhuis (Zijdstraat) en Gall&Gall (Kudelstaart). Of telefonisch via 06-30155387.
Meer informatie is te vinden op de website www.davanti.nl