• FCA klopt Van Nispen met 4-0.

    Robert Joore

Alle ogen zijn zondag gericht op Calslagen

AALSMEER Aan de Wim Kandreef in Kudelstaart staat zondag 1 april de topper tussen RKDES en Altior, de nummers 2 en 1 van de derde klasse A op het programma.

De aanvang is 14.00 uur en de scheidsrechter Jesse Verduijn.

RKDES RKDES en Altior kenden een matige 'generale' voor de topper. Altior ging op eigen veld onderuit tegen SJZ en RKDES wist op de valreep een punt te pakken bij Warmunda.

Het verschil tussen beide ploegen is daardoor twee punten in het voordeel van de 'bonenbuiken'. Altior pakte 38 punten, RKDES 36.

Door het puntverlies van beide teams is Nicolaas Boys, dat WVC met 3-1 versloeg ineens ook weer helemaal terug aan de top. De Nieuwveners hebben inmiddels hetzelfde puntenaantal als RKDES, maar het doelsaldo is minder dan de Kudelstaarters.

Kortom: alle ingrediënten voor een boeiende wedstrijd zijn aanwezig.

FC AALSMEER ZONDAG In dezelfde competitie is FC Aalsmeer de laatste weken ook goed bezig. Zondag klopte FC Aalsmeer Van Nispen met 4-0. Hierdoor is FC Aalsmeer gestegen naar de negende plaats, slechts een paar punten achter de nummer vijf WVC, de tegenstander van komende maandag (Tweede Paasdag). Het duel op sportpark Alkemade Oost in Roelofarendsveen begint om 14.00 uur en wordt gefloten door scheidsrechter Ricardo Ditz.

FC AALSMEER ZATERDAG De zaterdagtak van FC Aalsmeer speelt komend weekeinde gewoon op zaterdag. Aan de Beethovenlaan is Forum Sport, de nummer 4 de tegenstander.

De wedstrijd begint om 14.30 uur, scheidsrechter is Jaafar Idrissi Chiour.