• RKDES Kudelstaart

Burenruzie tussen RKDES en FC Aalsmeer

KUDELSTAART Op Sportpark Calslagen vindt zondag 3 februari de derby van Aalsmeer plaats. Op eigen veld treft RKDES buurman FC Aalsmeer om te bepalen wie zich de komende maanden de beste zondagvereniging van de gemeente mag noemen. 

RKDES gaat met een goed gevoel de wedstrijd in. De rood-zwarten versloegen afgelopen weekeinde nog Van Nispen met 4-1 en weten dat ze bij winst zeker zijn van de promotiepoule waarin later dit seizoen bepaalt wordt wie er volgend seizoen in de 2de klasse uit mag komen. 

RANGLIJST Bij FC Aalsmeer zijn meer zorgen. De ploeg kwam afgelopen zondag niet in actie omdat de wedstrijd tegen MMO werd afgelast en de week ervoor was de Onder 19 van koploper DIOS uit Nieuw-Vennep nog veel te sterk voor en in Aalsmeer. Ook de ranglijst biedt weinig houvast. De ploeg staat momenteel twaalfde, waar tegenstander RKDES keurig tweede staat. 

De wedstrijd aan de Wim Kan Dreef begint om 14.00 uur, publiek is uiteraard van harte welkom. Na afloop wordt de derde helft begeleidt door zanger en dj Mark Meijer.