• Archief BDU

Gelijke spelen voor Bloemenlust 1 en 2

AALSMEER In de uitwedstrijd tegen AMVJ 2 heeft Tafeltennisvereniging Bloemenlust 1 een verdienstelijk resultaat geboekt met een 5- 5 gelijkspel.

Het was een spannende en gelijk opgaande wedstrijd met maar liefst zes partijen die pas na een vijfde game beslist werden; twee in het voordeel van Bloemenlust en vier voor de thuisploeg.
Bart Spaargaren en Ed Couwenberg wisten beiden twee tegenstanders te verslaan. Johan Berk had niet zijn avond en wist maar een keer te winnen. Het dubbelspel werd met 11-7 in de vijfde game verloren door Bart en Johan.

BLOEMENLUST2 Bloemenlust 2 ontving in de Bloemhof koploper ASSV 2, die in de voorgaande drie wedstrijden nog
maar drie partijen hadden hoeven inleveren (27 punten uit 30 partijen). Door drie zeges van Jan Spaargaren, die daarmee een ASSV-er van zijn 100% score afhaalde, en twee overwinningen van Dirk Biesheuvel zorgde Bloemenlust 2 ervoor dat er in een keer 5 verliespunten bijkwamen. Helaas kon Philippe Monnier tegen deze sterke tegenstanders niet tot scoren komen en moesten Jan en Dirk ook het dubbelspel inleveren. Tegen de gedoodverfde kampioen was de 5-5 puntendeling zeker een prima resultaat.