JeugdSportPas Aalsmeer blok 2

AALSMEER In de maanden februari en maart kunnen kinderen van het basisonderwijs weer kennis maken met een aantal sporten.

Want dan houdt Team Sportservice Aalsmeer het tweede blok van de JeugdSportPas Aalsmeer.

SPORTEN De sporten dit blok zijn onder andere freerunnen (Freerun University), voetbal (FC Aalsmeer), judo (Meer dan Judo), volleybal, ritmische gymnastiek, twirlen, verschillende dansvormen en trampoline springen (allen sv Omnia 2000).

INSCHRIJVEN Inschrijven kan via de website: www.teamsportservice.nl/aalsmeer. Klik daar op het JSP logo en je komt op de website terecht om in te schrijven. Inschrijven voor de sporten kan tot en met zondag 11 februari, de sporten beginnen volgende week.

JEUGDSPORTPAS De JeugdSportPas is een sportstimuleringsproject om kinderen van het basisschool te helpen bij het maken van de juiste sportkeuze. Kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 (en soms ook groep 1 en 2) kunnen zich inschrijven voor vier kennismakingslessen voor verschillende sporten bij lokale verenigingen. Op deze manier maken ze kennis met de sport en proeven de sfeer binnen de vereniging. Kosten zijn € 5,- per sport per kind.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Tom Schutte van Sportservice Haarlemmermeer: 06 3979 0182, tschutte@teamsportservice.nl.