• Wedstrijd FC Aalsmeer tegen Nicolaas Boys.

    ROBERTJOORE

RKDES hoopt goede serie te vervolgen

AALSMEER RKDES heeft zondag 7 oktober een goed resultaat behaald in de derde klasse.

In Alphen aan den Rijn werd thuisploeg Alphen op de valreep met 2-3 geklopt. RKDES staat daardoor op de tweede plaats in
de competitie. Zondag spelen de Kudelstaarters thuis tegen Graaf WII VAC. De ploeg uit Wassenaar pakte tot dusver alleen uit bij MMO een punt. De wedstrijd op sportpark Calslagen begint om 14.00 uur.

FC Aalsmeer wacht in dezelfde competitie nog steeds op het eerste punt. Zondag gingen de Aalsmeerders thuis met 1-3 onderuit tegen Nicolaas Boys. Door de nederlaag staat FC Aalsmeer voorlaatste, alleen Alphen doet het op doelsaldo minder. FC Aalsmeer hoopt zondag (opnieuw op eigen terrein) tegen Warmunda eindelijk van de hatelijke nul af te komen. De aftrap aan de Beethovenlaan staat gepland om 14.00 uur.

In de zaterdag Eerste klasse A boekte FC Aalsmeer door twee treffers van Martin Campbell een knappe 1-2 zege bij Argon. FC Aalsmeer haakt daardoor weer aan bij koplopers Argon, CSW en Huizen. Komende zaterdag spelen de Aalsmeerders om 14.00 uur thuis. Tegenstander is Zuidvogels uit Huizen, dat tot dusver drie punten wist te pakken.