• Picasa

Tennisvereniging Kudelstaart houdt 26ste Open Toernooi

KUDELSTAART Tennisvereniging Kudelstaart opent dit jaar voor de 26ste keer haar deuren voor het Open Toernooi. Tennisfans uit de omgeving Aalsmeer kunnen zich inschrijven voor het traditionele dubbeltoernooi. Het toernooi vindt plaats in week 30, wat dit jaar valt van maandag 20 tot en met zondag 28 juli.

"We starten al in het weekend van 20 en 21 juli met het toernooi. U bent natuurlijk ook van harte welkom om te komen supporteren." Op vrijdagavond 26 juli is er een feestavond met een tombola waarmee mooie prijzen gewonnen kunnen worden. Diverse ondernemers uit Kudelstaart en Aalsmeer hebben hiervoor prijzen beschikbaar gesteld. De opbrengst van de tombola gaat volledig naar het goede doel.

INSCHRIJVEN Tennissers kunnen samen met een tennispartner inschrijven voor het toernooi. De sluitingsdatum is 7 juli 2019, om 00:00 uur. Inschrijven kan via toernooi.nl. 

"Traditiegetrouw is ons park thematisch versierd. Dit jaar gaan we voor het thema 'Circus' en zal alles in deze sferen worden aangekleed. De deelnemers staat het vrij om op welke manier dan ook aan deze sfeer bij te dragen."

GOEDE DOEL Het Open Toernooi steunt ook elk jaar weer een goed doel, waar een deel van het inschrijfgeld en een bijdrage vanuit het bestuur van de vereniging naartoe gaat. Dit jaar is het goede doel Stichting Wielewaal.