• Pixabay

Voetbal voorbeschouwing

RKDES RKDES heeft afgelopen zondag de koppositie in de derde klasse Q1 overgenomen van DIOS.

De Kudelstaarters wisten zelf ruim te winnen, terwijl DIOS voor het eerst verloor. De voorsprong van RKDES bedraagt één punt.
Komende zondag gaan de Kudelstaarters in Roelofarendsveen op bezoek bij WVC, dat zondag voor de tweede keer dit seizoen onderuit ging. WVC is door de nederlaag geduikeld uit de top 6 (de komende 'klasse hoog'). De wedstrijd op sportpark Alkemade-Oost begint om 14.00 uur.

FC AALSMEER ZONDAG In dezelfde competitie krikte FC Aalsmeer het zelfvertrouwen fors op door thuis met 2-0 van Warmunda te winnen.

FC Aalsmeer klom door de winst naar de elfde plek. Zondag is op sportpark De Zilk in De Zilk Van Nispen de tegenstander. Van Nispen doet het goed in de competitie en staat na vier wedstrijden op de derde plaats. Het duel begint om 14.00 uur.

FC AALSMEER ZATERDAG Een dag eerder speelt FC Aalsmeer in de zaterdag eerste klasse een uitwedstrijd bij FC Breukelen.

Na het 1-1 gelijke spel thuis tegen Zuidvogels, vinden we FC Aalsmeer terug op de vierde plaats van de ranglijst, gelijk met Argon en DHSC en één punt achter koploper AFC. FC Breukelen verloor zaterdag met 4-0 bij Zwaluwen'30 en staat onderaan in de competitie. De wedstrijd op sportpark Broekdijk- Oost begint om 14.30 uur.