• ANP Foto

Feesttent in Aalsmeer kan opnieuw los met Snollebollekes

AALSMEER Snollebollekes keert terug in de feesttent in Aalsmeer. Zojuist plaatste de organisatie van de Feestweek een nieuwe, onherkenbaar gemaakte foto op de Facebook-pagina, en het kan haast niet anders of cabaretier Rob Kemps - de man achter Snollebollekes - is de act waar het om gaat.

Snollebollekes stond vorig jaar ook al in de feesttent, en toen ging het dak er bijna letterlijk van af. De hit 'Links rechts' werd ook in Aalsmeer fanatiek meegezongen en -gedanst, wat memorabele beelden opleverde van een tent die van voor tot achter - of beter, van links tot rechts - los ging. Dit jaar treedt Snollebollekes dus opnieuw op tijdens de Feestweek, al maakt de organisatie de naam van deze nieuwste act officieel pas komende donderdag bekend.

VIERDE ACT Kemps en zijn kompanen zijn na Di-Rect, Gerard Joling en André Hazes de vierde act die komt optreden tijdens de jubileumeditie van de Feestweek Aalsmeer. Het populaire lokale evenement bestaat 25 jaar. 

Wil je alvast in de stemming komen voor het optreden van Snollebollekes? Dat kan via onderstaand filmpje dat de organisatie van de Feestweek maakte van het optreden van vorig jaar.