• ANP Foto

UPDATE: Gerard Joling bevestigd als tweede artiest Feestweek

AALSMEER Het lijkt er sterk op dat Gerard Joling komend najaar optreedt tijdens de jubileumeditie van de Feestweek Aalsmeer. De organisatie van de Feestweek maakt donderdag de tweede naam bekend, maar uit een teaser op de Facebook-pagina valt al voorzichtig op te maken dat het om de populaire volkszanger gaat.

De organisatie van de Feestweek Aalsmeer is volop bezig met de komende editie van het evenement, dat van 8 tot en met 14 september plaatsvindt. Vorige week werd al bekend dat Di-Rect zal gaan optreden tijdens het evenement. 

RAADSELACHTIG Deze week is er op de Facebook-pagina van de Feestweek een nieuwe raadselachtige foto verschenen, maar de goede verstaander kan er wel uit opmaken om wie het gaat: Gerard Joling. Een thuiswedstrijd dus voor de zanger, die even verderop woont en dus lopend naar huis kan.

Morgen wordt definitief bekend of het inderdaad om Joling gaat, meer informatie over de Feestweek vind je hier

UPDATE 11.30 uur] Het is definitief: Gerard Joling treedt op tijdens de 25ste editie van de Feestweek Aalsmeer. Dat heeft de organisatie zojuist bevestigd op de eigen Facebook-pagina.