• Eigen foto

Aalsmeerse ondernemer maakt kans op eretitel

AALSMEER De Aalsmeerse ondernemer John Celie is met Groenland B.V. genomineerd voor de titel EY Entrepreneur Of The Year 2019. Wethouder Robert van Rijn van de gemeente Aalsmeer kwam onlangs samen met Debbie Borst en Kirsten Verhoef van Ondernemend Aalsmeer op bezoek om hem te feliciteren met deze nominatie.

Het EY Entrepreneur Of The Year-programma wordt door EY wereldwijd georganiseerd. Dit programma is bedoeld om ondernemerschap nadrukkelijk op een voetstuk te zetten en ondernemers aan te moedigen en te ondersteunen om het beste uit zichzelf, hun cliënten en hun medewerkers te halen. 

JURY De genomineerde ondernemers presenteren zich 4 september aan een onafhankelijke jury. Celie aat het opnemen tegen Atilay Uslu (Corendon), Siert Wijnia (Ultimaker) en Jeroen van Glabbeek (CM.com). De jury kiest de finalisten uit. Op 2 oktober worden de winnaars bekendgemaakt. 

"Het is voor mij de uitdaging om de duurzame bedrijfsvoering van Groenland en de sierteeltbranche op de kaart te zetten door deze nominatie", aldus Celie. "We gaan ontzettend ons best doen met elkaar om de finale te bereiken en de award in de wacht te slepen.”