Argentijns Grill Restaurant Trinity's authentiek en gastvrij

AALSMEER In de Marktstraat zit sinds augustus 2017 een Argentijns Grill Restaurant. Gloednieuw, met een gedreven eigenaar Salik Goutm.

Mandy van der Zwaard

Enthousiast en met volle overtuiging nodigt de eigenaar een ieder uit om kennis te maken met dit eerlijke vlees en de sfeervolle ambiance. Een goed voorbeeld gaf oud-burgermeester Hoffscholte, hij sneed het vlees tijdens de opening en heeft onlangs nogmaals zijn opwachting gemaakt.

Er wordt nadruk gelegd op het maken van vers en authentiek eten. Het deeg wordt met de hand gemaakt en is naar oud eigen recept. Dit bied topkwaliteit voor een redelijke prijs.

MENUSUGGESTIES Dit Grill Restaurant kan natuurlijk niet zonder echte Argentijnse,- of Black Angus steaks. Bijzonder is dat je de steaks in drie formaten kunt bestellen, eventueel traditioneel geserveerd met verse groente, friet of een gepofte aardappel. Er is keuze uit diverse sauzen.

Voor een speciale gelegenheid, of gewoon omdat het lekker is, is er Champagne. De avond kan afgesloten worden met een speciale koffie, Irish of French, voor onder de zeven euro. De wijnkaart is verrassend betaalbaar, een fles huiswijn kost nog geen negentien euro.

ACTIES Op regelmatige basis is er livemuziek aanwezig en zijn er de komende maanden verschillende acties; met een foto of een uitgeknipte versie van de advertentie krijgt u vijftien procent korting. Acties zijn er ook via facebook zoals een verloting van een gratis gerecht. En op een verjaardag, bij komst met minimaal vier personen krijgt de jarige het hoofdgerecht gratis. Een combinatie van kortingen is niet van toepassing.

Kijk voor de juiste voorwaarden in de advertentie, op facebook of neem contact op met het restaurant, telefoon 0297-268692.

De mogelijkheid bestaat om de het restaurant deels of in zijn geheel te huren. De eigenaar is nog op zoek naar medewerkers voor in de bediening. Voor meer informatie bel of mail naar info@trinityrestaurant.nl of kijk op www.trinityrestaurant.nl