• Google Maps

Blokker vernieuwt assortiment en indeling in filiaal Aalsmeer

AALSMEER Blokker in de Zijdstraat werkt aan vernieuwing. De winkel krijgt er niet alleen honderden nieuwe artikelen bij in het assortiment, maar de winkel wordt ook slimmer ingedeeld en krijgt een warmere uitstraling. Vrijdag 15 februari wordt dit gevierd met een 'Kraak de Kluis'-spel.

Blokker blijft verbeteren en heeft nu naar eigen zeggen 'echt alles in huis'. De winkel aan de Zijdstraat vernieuwt het assortiment en krijgt er honderden nieuwe artikelen bij. Zo kunnen klanten voortaan terecht voor meer speelgoed, baby-assortiment en een nog groter aanbod van producten voor koken, tafelen en het huishouden. Blokker viert de heropening met een 'Kraak de Kluis'-spel en openingsaanbiedingen op koekenpannen, stofzuigers, schoonmaakmiddelen en meer producten.

SLIMMER Blokker vernieuwt niet alleen het assortiment, de winkel wordt ook slimmer ingedeeld en krijgt een warmere uitstraling door gebruik van meer kleur en sfeerverlichting. Voorin de winkel komen twee thematafels met wisselend seizoensassortiment. Bovendien vindt de klant er de Superkoopjeskast en de honderd Europakkers, met wekelijks wisselend aanbod. Alle actieplekken krijgen de vertrouwde oranje Blokker-kleur, zodat folderartikelen makkelijk te vinden zijn. Alle schoonmaak- en huishoudspullen komen overzichtelijk bij elkaar te staan en elektra komt naast de kassa, zodat klanten makkelijk een vraag kunnen stellen.

"Komende vrijdag 15 februari verrassen we onze klanten met een speciaal openingsfeestje", aldus bedrijfsleider Dennis van den Berg. "De hele dag spelen we 'Kraak de Kluis' waarbij je kans maakt op leuke prijzen. We verwelkomen onze klanten graag in de vernieuwde winkel waarin nu nog meer keuze in huishoudartikelen te vinden is".