• xam xander mouthaan

Bouwcenter Blauwhoff bouwt mee aan De Coolste Baan van Nederland.

AALSMEER Deze week is gestart met de opbouw van De Coolste Baan van Nederland. Het Olympisch Stadion van Amsterdam wordt omgetoverd tot de mooiste ijsbaan van de wereld. In totaal verwacht men tussen de 200.000-300.000 schaatsers de komende maanden. Met als afsluitend spektakel het WK Allround schaatsen in het weekend van 9 tot en met 11 maart. Bouwcenter Blauwhoff is bouwpartner van dit enorme project en levert de gehele ondervloer van de ijsbaan.

'Met man en macht hebben wij in de drukke decembermaand dagelijks vrachtwagens vol betonplex gelost in ons magazijn. Je weet niet wat er op je afkomt!' aldus Toine Vermeulen mede-eigenaar van Bouwcenter Blauwhoff. Inmiddels is de eerste lading al afgeleverd in het Olympisch Stadion. Waar deze door Rintje Ritsma, initiator van De Coolste Baan, in ontvangst is genomen. In totaal zal zo'n 18.500m2 ondervloer worden gebruikt.

SPAARACTIE 'En aan klanten die graag op de Coolste Baan willen gaan schaatsen hebben wij ook gedacht. Wij hebben een leuke spaaractie de komende weken', aldus Toine Vermeulen.