• pr

DB KeukenGroep opent Artic Keukens en DB Vakcollege

UTRECHT – Een heuglijk moment was het voor DB KeukenGroep op 10 en 11 mei. De landelijke keukenorganisatie opende toen zowel haar zevende vestiging, Artic Keukens, als het DB Vakcollege aan de Texasdreef 2 in Utrecht. "Utrecht groeit en er is potentie voor een bedrijf met een unieke aanpak zoals wij," legt Arjan van Dijke, algemeen directeur van DB KeukenGroep, uit.

"Met onze onderscheidende pluspunten spelen wij in op behoeftes vanuit grote steden. Er is vraag naar kwaliteit waar onze keukens met een 9+ aan beantwoorden. Ook is er behoefte aan betrouwbaarheid en stiptheid. Onze 'Afspraak is afspraak'-mentaliteit en onze uitstekende service komen hieraan tegemoet. Niet voor niets is de gemiddelde score van DB KeukenGroep op Qasa.nl een 9,7 uit ruim 2000 reviews," licht Van Dijke toe.
Een brede collectie aansprekende, moderne keukens wordt schitterend gepresenteerd in de gloednieuwe showroom van Artic Keukens. De betonnen vloeren en het blauwe staal van het interieur vormen een stijlvol industrieel decor met een verrassend eigentijdse look en feel.

DB KeukenGroep hecht veel waarde aan uitstekende montage en installatie en heeft als een van de weinige keukenbedrijven een eigen opleidingsinstituut, het DB Vakcollege. Hier worden beginnende en ervaren medewerkers, met name monteurs, opgeleid en bijgeschoold tot professionals. Momenteel is de mbo-opleiding tot Keukenmonteur nog onderdeel van DB KeukenGroep, in het nieuwe schooljaar 2019 – 2020 wordt deze opleiding onderdeel van het Hoornbeeck College te Amersfoort.

De showroom biedt voor iedereen wat. Niet alleen de nieuwste presentaties van urban keukens vallen hier te bewonderen, ook is er veel te zien op het gebied van inductiekoken, stoomovens en werkbladafzuiging. Bezoekers kunnen zelf de werking en bediening van alle keukenapparatuur ervaren.
Uniek in de keukenbranche is het gebruik van digitale prijskaarten in de showroom. Hiermee kan een showroombezoeker zelf ervaren hoe een keuken toont in een andere opstelling en hoe dit van invloed is op de prijs. Ook is zichtbaar hoe de prijs verandert wanneer men kiest voor andere apparatuur. Deze transparantie in prijsstelling sluit aan bij de heldere manier van werken van DB KeukenGroep. Daarnaast bieden de prijskaarten extra inspiratie in de vorm van filmpjes over keukenapparatuur en keukenmerken.

Meer informatie is te vinden op www.artickeukens.nl. De showroom is dagelijks geopend m.u.v. zondag en maandag. Donderdagavond is het koopavond.