• Naomi Heidinga

Gentlemen's Place breidt uit in Aalsmeer

AALSMEER Het nieuwe en grotere filiaal van herenmodezaak Gentlemen's Place is op 31 maart geopend.

Naast de winkel op de Zuidas is het filiaal van Aalsmeer uitgebreid van 95 m2 naar 220 m2. Het nieuwe pand aan de Zijdstraat 67 biedt een grote collectie aan stijlvolle merken als Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Ted Baker, Denham, Cavallaro, Vanguard, Profuomo, Benvenuto, North84, Com4, Greve, Gentlemen's Place en meer. Grotere winkel of niet, de service blijft hetzelfde: de klant wordt altijd bijgestaan door ervaren stijlmeesters.

De stijlmeesters achter het succes van Gentlemen's Place zijn de Amstelveners Christiaan Sijnen en Adam Tasi. "In Aalsmeer waren we toe aan een uitbreiding," aldus Adam Tasi. "We groeiden uit ons jasje aan de Zijdstraat 64. Daarom hebben we gekozen voor een grotere, aantrekkelijkere winkel. Daardoor kunnen we ons aanbod uitbreiden. We zitten nu op een betere zichtlocatie, tegenover de Hema in Aalsmeer." Christiaan vult aan: "De winkel is ruim twee keer zo groot en biedt alle gemakken en een breed assortiment. Met deze regionale winkel kunnen we onze klanten nog beter bedienen."

MANNEN Voor de mannen is het spannend om een dergelijke stap te zetten. "In de tijd waarin mensen steeds meer online aankopen doen, laten wij met Gentlemen's Place zien dat fysieke 1-op-1 service met advies op maat door mannen (en hun partners) bijzonder wordt gewaardeerd. Klanten kunnen bij ons de kleding voelen en passen. Dat betekent bijvoorbeeld dat je kleding niet hoeft terug te sturen. Je kunt de kleding immers passen en meteen meenemen. Iets laten vermaken is ook een mogelijkheid. We brengen het dan vaak gratis bij je thuis."

"Wij richten ons op persoonlijk contact om zo passend advies te geven en klanten te helpen een eigen stijl te vinden of juist te optimaliseren. Voor iedereen is er bij binnenkomst een goede bak koffie. Vervolgens gaan we met de klant in gesprek, om zijn wensen te leren kennen. Voor welke gelegenheid heb je de kleding nodig? Welke kleuren en pasvormen passen het beste bij je? Hoe kunnen we je kledingstijl optimaliseren voor bij de industrie waarin je werkt of bij je privé omgeving? Persoonlijk advies gecombineerd met stijl, gezelligheid en een goede dosis (mannen)humor', dat is waar we voor staan."

PASKAMERS De nieuwe winkel is er een zoals je van GP mag verwachten: natuurlijk met riante paskamers, maar vooral de zeer toegankelijke, gezellige en stijlvolle sfeer maakt ieder bezoek een prettige ervaring. De twee vrolijke en frisse stijlmeesters maken van elk bezoek een feestje. Heb je geen verstand van mode of twijfel je welke stijl bij jou past: dan is GP het juiste adres. Adam en Christiaan kleden je zo aan dat je vol vertrouwen weer naar buiten loopt. En alles zit gegoten: want ze maken het ook op maat voor je. 1-op-1 service in een modern jasje dus.