• Gemeente Aalsmeer
  • Gemeente Aalsmeer

Issos Interieurbouw en Expo bestaat 25 jaar

AALSMEER Wethouder Ad Verburg heeft zaterdag 25 november het Aalsmeerse bedrijf Issos Interieurbouw en Expo bezocht.

Hij was daar op uitnodiging van de directie in verband met de viering van het 25-jarig bestaan. Issos is al meer dan 25 jaar nationaal en internationaal actief in de interieurbouw en standbouw.

Verburg: 'Weer zo'n mooi Aalsmeers bedrijf waar we trots op kunnen zijn. Het bedrijf realiseert voor toongevende opdrachtgevers, zoals grote banken, Schiphol, de bibliotheek in Amsterdam en vele andere bedrijven, complexe en kwalitatief hoogstaande projecten. Het is ook nog een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Issos is sinds 1998 een door Kenniscentrum Stichting Hout & Meubel erkend leerbedrijf. Sinds 2006 zijn zij FSC gecertificeerd; een must voor elk bedrijf dat veel met hout werkt. Met dat keurmerk laten ze zien dat zij alleen hout gebruiken uit verantwoord beheerde bossen. Ook steunen zij vele goede doelen.'

SUCCES Het succes van Issos in Aalsmeer op het gebied van interieurbouw, modulebouw, maatwerk meubels en expo is mede te danken aan de integrale benadering van de projecten die men aanneemt. Issos presenteert zichzelf als interieurbouwbedrijf, met een aanzienlijk bredere kijk op interieurbouw dan gemiddeld. Bouwtechnische keuzes sluiten naadloos aan op de productie van de inrichting. Bouw en interieur gaan bij Issos hand in hand. Al meer dan 25 jaar weet Issos dat een optimale inrichting van een commerciële of kantoorruimte uiterst belangrijk is. Niet alleen voor het succes van de betreffende onderneming, maar ook voor de klanten en medewerkers. Dit geldt ook voor beursstands. Daarom ontwerpt en bouwt Issos toonaangevende interieurs en beursstands.

Foto: Herman Bosvelt, Wethouder Economische Zaken Ad Verburg, Nico Rigter, Niels Kinneging van Issos