Prijs voor Himalaya Palace

AALSMEER In de Marktstraat op nummer 32 zit het restaurant Himalaya Palace. In dit restaurant serveren de ervaren chef-koks een tal van traditionele nationale gerechten uit de Indiase en Nepalese cultuur.

Mandy van der Zwaard

Zo bieden zij een kleurrijke en culinaire reis door deze levendige landen.

De kunst om authentieke kruiden en specerijen vakkundig te mengen is het eeuwenoude geheim van beide keukens.

Narayan Acharya, sinds 2015 eigenaar, biedt met zijn warme ambiance en unieke vers bereide gerechten gegarandeerd een culinaire verwennerij. Met deze beleving heeft hij tweemaal op rij, in 2016 en 2017, de Tripadvisor Exellent Award gewonnen.

VEGETARISCH Beide keukens hebben oorspronkelijk een hoog vegetarisch gehalte, naar believen aan te vullen met vlees of vis. De menukaart van Himalaya Palace biedt een zeer uitgebreide keus aan traditionele gerechten: Momo's dit zijn gestoomde of gefrituurde deegpakketjes gevuld met vlees of groenten, en uiteraard de Dal Bhaat Maasu. Deze laatste is hét nationale gerecht van Nepal. Over de pittigheid zegt Acharya: ,,De pittigheid varieert van nul tot tien. De gast kan kiezen hoe heet het wordt."

Ook de dessertkaart biedt een scala aan originele gerechten met onder anderen: Kheer (Rijstpudding) of de zelfgemaakte zoete deegbolletjes in warme suikersiroop, Gulab Jamun. Drink daarbij een masala thee en de beleving is compleet.

ACTIE Een korting van 15% op de rekening wordt verkregen wanneer de uitgeknipte advertentie mee genomen wordt. Of wanneer er een foto van getoond kan worden op een mobiel. Bij bezorging boven de zeventig euro krijgt u een fles wijn cadeau. Voor de actie op een verjaardag of een reservering kunt u contact opnemen met 0297-368717. Tevens zoekt de eigenaar nog aanvulling voor zijn team in de bediening. Het restaurant is zeven dagen per week open en beschikbaar voor feesten en partijen.