Wethouder Verburg op bezoek bij Solid Nature

AALSMEER Op 29 januari is Wethouder Economische Zaken Ad Verburg op bedrijfsbezoek geweest bij het snelgroeiende natuursteenbedrijf bedrijf Solid Nature.

 

Dit bedrijf aan de Aalsmeerderweg 249a is expert in het werken met hoogwaardig gesteente uit de natuur. Het internationale bedrijf maakt gebruik van een groot wereldwijd netwerk van gerenommeerde partners en daarom is geen project te klein of te groot. Denk bijvoorbeeld aan de levering en installatie van 20.000 m2 natuursteen voor de Nationale Bibliotheek van Qatar, de inrichting van de spa van Lanesborough, het duurste hotel van Londen maar ook aan inrichting van bijvoorbeeld badkamers en zwembaden van de rijken der aarde. Daarom werken interieurontwerpers als Marcel Wanders en vooraanstaande architecten zoals OMA graag samen met Solid Nature. 

Sinds de opening in Aalsmeer in 2012 is de omzet met 400 procent gestegen. Het bedrijf haalt natuursteen uit onder andere Brazilië en Mexico. Om het natuursteen te verwerken en bewerken heeft het bedrijf geïnvesteerd in een van 's werelds technologisch meest geavanceerde machineparken. Omdat het bedrijf sterk groeit, is Solid Nature altijd op zoek naar ambitieuze medewerkers met ervaring in steenbewerking. Aangezien Solid Nature een erkend Leerbedrijf is, worden ook geregeld interessante stageplaatsen aangeboden.

 

PAREL Wethouder Economische Zaken Ad Verburg: "Dit bedrijf is weer zo'n parel in Aalsmeer. Het hoofdkantoor, de werkplaats en de verkoop voor de hele wereld zitten hier in Aalsmeer. Het machinepark is een van de meest geavanceerde in Europa, waarbij gebruik wordt gemaakt van technologie uit de luchtvaart- en automobielindustrie. Solid Nature heeft niet alleen vestigingen in Londen, Dubai, Singapore en Hongkong, het bedrijf heeft ook eigen vertegenwoordiging in China en Italië. Echt een internationaal bedrijf dat hoogwaardige producten en service kan bieden en zo Aalsmeer ook internationaal op de kaart zet."

 

BEDRIJFSBEZOEKEN Het College en de Wethouder Economische zaken gaan regelmatig op bedrijfsbezoek om te horen wat bedrijven belangrijk vinden. Binnenkort gaat de Wethouder Economische zaken Ad Verburg op bedrijfsbezoek bij ISSOS Interieurbouw, bij Decowraps samen met AM Match, bij Scotch & Soda op Green Park Aalsmeer en bij Logiflora. Ondernemersvereniging Ondernemend Aalsmeer gaat in veel gevallen mee met de bedrijfsbezoeken.